Tekstschrijver donna zakelijke blogs content sparren sparringsessie

Zit je met je handen in het haar over je website, blog of content marketing? Bijvoorbeeld omdat je zelfstandig ondernemer bent en het niet je expertise is, of omdat je de marketing van je bedrijf ‘erbij’ doet? Dan heb je ongetwijfeld weleens gedacht: kon ik maar even met iemand sparren.

Die iemand ben ik. Zie me als je creatieve collega die af en toe met je meedenkt. Die samen met jou nieuwe ideeën bedenkt voor je contentmarketing, je inspireert als je zelf denkt dat je alles al hebt gedaan en je helpt om je plannen concreet te maken.

Of als degene aan wie je vragen kunt stellen over SEO, content marketing of schrijven, als je er zelf even niet meer uitkomt. Ik werk al meer dan 7 jaar in de communicatiebranche en ben in die tijd al veel (maar heus niet alles) tegengekomen. Al deze kennis deel ik graag met je.

Waar nodig help ik je ook met de uitvoering.

Hoe werkt het?

Heel simpel. Als je een sparringsessie wilt boeken, vul je eenvoudig het contactformulier onderaan deze pagina in. Een mail sturen mag ook. Geef daarin aan:

  • Of je wilt videobellen of ‘in het echt’ wilt sparren
  • Op welke termijn je dat wil (volgende week, over een maand, een specifieke datum)
  • Voor welke website / blog / account je werkt

Ik kom snel bij je terug met datumopties en eventuele extra vragen.

Wat krijg je?

Als het zover is krijg je 1,5 uur om alles te vragen wat je wilt. Dat kan variëren van ‘Heb je tips om de vindbaarheid van mijn website te verbeteren?’ tot ‘Ik wil graag zelf blogs schrijven, maar ik heb geen idee waarover. Help!’

Andere vragen waar je aan kunt denken zijn:

  • Hoe begin ik met bloggen / content marketing?
  • Waar moet ik op letten als ik mijn vindbaarheid wil verbeteren?
  • Hoe stel ik een contentplanning op?
  • Wat zijn de beste manieren om inspiratie voor blogs te vinden?
  • Hoe schrijf ik überhaupt een goed leesbare tekst?
  • Ik heb al alles aan SEO gedaan maar mijn website blijft onvindbaar, wat nu?
  • Schrijven lukt wel, maar mijn spelling is niet zo best. Heb je tips en tricks?

Het doel is om jou in die 1,5 uur weer op de rit te helpen met je website of blog. Ik geef praktische handvatten zodat je echt zelf aan de slag kunt. Voor een lange tijd of – als je dat fijn vindt – tot de volgende afspraak.

Achteraf ontvang je een samenvatting van alles wat we besproken hebben. Zo kun je de informatie op je gemak nog eens teruglezen.

Wat kost het?

Voor één sparringsessie via videobellen betaal je € 150,- (exclusief 21% btw). Voor een sessie op jouw locatie zijn de kosten € 195,- en € 0,40 per kilometer (vanaf Den Bosch, ook excl. 21% btw). Als het langer dan een half uur rijden is, bereken ik extra kosten voor de reistijd. De hoogte hiervan overleg ik vooraf met je.

Je hoeft niet vooruit te betalen. Na afloop van het gesprek ontvang je een factuur met een betaaltermijn van 14 dagen. Wil je vaker sparren? Dan kunnen we een prijs op maat maken.

Wat levert sparren op?

Buiten praktische hulp hoop ik dat je nog veel meer uit een sparringsessie haalt. Nieuwe ideeën, een plan om aan de slag te gaan en een energieboost om je content marketing nu écht aan te gaan pakken.

Uiteindelijk is het vooral belangrijk om stappen te zetten. Of dat nu het eerste begin is, of een duwtje in de juiste richting om weer zelf verder te kunnen: ik help je er graag bij.

Plan een afspraak in

Via onderstaand formulier boek je eenvoudig een sparringsessie. Zodra ik je aanmelding binnen heb, kom ik bij je terug met een datumvoorstel.

Twijfel je nog? Check mijn blogs voor inspiratie of download het gratis e-book met praktische marketingtips.

P.S. Ook bij een face-to-facesessie blijft het sparren bij woorden. Om met je handen te sparren, verwijs ik je naar de sportschool 😉

Sparringsessie boeken